Wie is Zeefdruk Dejonghe

Textieldruk Dejonghe maakt deel uit van de firma Zeefdruk Dejonghe en is een afdeling dat tal van oplossingen biedt voor het bedrukken en/of borduren van een breed gamma van producten.

Wij richten ons vooral op loonwerk maar ook als particulier of als ondernemer kunt u bij ons terecht voor het veredelen van uw product.

Indien u de textiel niet zelf aanlevert, kunnen wij u ook kwaliteitsproducten aanbieden zoals T-shirts, sweaters, body’s enz.
Sinds 2007 zijn wij leverancier van het merk Sol's en in 2011 werden wij officiële partner van dit gerenommeerde textielmerk. Hierdoor kunnen wij u de beste prijzen aanbieden die op de markt beschikbaar zijn. Elk artikel van Sol's is beschikbaar in onze showroom. Kom dus gerust langs om deze collectie te ontdekken of surf even door naar onze catalogus.

Naast onze textielafdeling beschikt Zeefdruk Dejonghe ook over een grafische afdeling voor het vervaardigen van zelfklevers, werfborden, kunstdruk, gadgets en andere diverse artikelen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar onze website PK-Design.be

Zeefdruk Dejonghe is in 1977 gestart als eenmanszaak, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot een dynamische bvba met een 10-tal vakbekwame en gemotiveerde medewerkers. Al meer dan 40 jaar ervaring!

Eind 2006 werd de firma overgenomen door de zoon. De kwaliteit blijft gegarandeerd en hiermee werd ingespeeld op de huidige tendens.

De klant bedienen met een kwaliteitsproduct op korte termijn en tegen een verantwoorde prijs is ons doel.

Scroll To Top